Κάλεσμα σε μαθητές για δημιουργία ταινιών μικρού μήκους

Κάλεσμα σε μαθητές για ταινίες μικρού μήκους

Το φωτογραφικό φεστιβάλ Αγρινίου “Photopolis” προσκαλεί μαθητές να συμμετάσχουν σε μια πρωτοβουλία που σκοπό έχει την ανάδειξη των ταλέντων στον χώρο της κινηματογραφικής τέχνης. Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους μαθητές και ομάδες μαθητών του νομού Αιτωλοακαρνανίας να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους μέσω του κινηματογράφου.
Τι πρέπει να γνωρίζετε:
1. **Θέμα**: Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να δημιουργήσουν ταινία μικρού μήκους ή ντοκιμαντέρ με ελεύθερο θέμα. Μπορείτε να εξερευνήσετε την ιστορία, τον πολιτισμό, τη φύση, τους ανθρώπους ή οτιδήποτε άλλο σας εμπνέει.
2. **Διάρκεια**: Οι ταινίες πρέπει να έχουν διάρκεια μέχρι 20 λεπτά.
3. **Προβολή**: Οι καλύτερες ταινίες θα προβληθούν σε ειδικό τμήμα του φεστιβάλ “Photopolis” το Φθινόπωρο του 2024. Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία να δείξετε το έργο σας σε ένα ευρύ κοινό.
Πώς να συμμετάσχετε:
1. **Δημιουργία της ταινίας**: Συγκεντρώστε την ομάδα σας και αφήστε τη φαντασία σας να εκφραστεί μέσα από τον κινηματογράφο.
2. **Υποβολή**: Αφού ολοκληρώσετε την ταινία σας, υποβάλετε μέσω wetransfer ή κάποιου cloud στο email film@photopolis.gr.
3. **ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ**: Οι ταινίες πρέπει να αποσταλούν μέχρι 31 Μαΐου 2024.
Αυτή είναι μια ευκαιρία για εσάς, τους μαθητές και τους καθηγητές σας, να εμπλακείτε στον κόσμο του κινηματογράφου και να δείξετε το ταλέντο σας. Ενθαρρύνουμε όλες τις σχολικές ομάδες να συμμετάσχουν και να μας εντυπωσιάσουν με τις δημιουργίες τους.
Σας ευχαριστούμε και ανυπομονούμε να δούμε τις ταινίες σας στο φεστιβάλ το Φθινόπωρο του 2024!
Για απορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να καλείτε το τηλέφωνο 6977904118 ή στείλτε email: info@photopolis.gr.

Scroll to Top