Έσω άνθρωπος

Παρουσίαση του φωτογραφικού έργου του Βασίλη Νεμπεγλεριώτη

Βασίλης Νεμπεγλεριώτης: Χείρων
photopolis logo
λογο αρτ8
Επιμελητήριο Αιτωλοακρνανίας

Χορηγός εκδήλωσης

ΓΑΛΑΧΙΑΣ

Το Φωτογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου Photopolis και η art8 σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνουν<το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 7 μμ, παρουσίαση του φωτογραφικού έργου του Βασίλη Νεμπεγλεριώτη με θέμα: «ΕΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ».
Ο Καλλιτέχνης θα παρουσιάσει τα έργα του: «Λιβάδι από ασφοδίλι…» & «Χείρων».
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
19:00 Προσέλευση συμμετεχόντων.
19:15 Καλωσόρισμα από τον υπεύθυνο του «Creative@hubs».
19:30 Φωτογραφία ντοκουμέντου σαν Προσωπικό βίωμα. Πάνος Καλτσάς, Πρόεδρος Φωτογραφικού Φεστιβάλ Αγρινίου Photopolis.
19:45 Η Φωτογραφία ως μέσο έκφρασης της φαντασίας. Βασίλης Νεμπλεγλεριώτης. Παρουσίαση του Φωτογραφικού του έργο «Λιβάδι από ασφοδίλι…» & «Χείρων».
20:45 Συζήτηση με το κοινό.
21:00 Λήξη εκδήλωσης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 30/10/2021, και ώρα:19.00, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Παπαστράτου 53 & Σμύρνης 1, Αγρίνιο (Α όροφος).
Λόγω των περιορισμών που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο της πανδημίας, επιτρέπεται η φυσική παρουσία μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους και στους νοσήσαντες από Covid-19, με την επίδειξη σχετικών πιστοποιητικών και εγγράφων ταυτοποίησης.

Βιογραφικό

Ο Βασίλης Νεµπεγλεριώτης γεννήθηκε στην Λάρισα το 1987. Εκφράζει την φαντασία του µέσω του µέσου της φωτογραφίας από το 2015. Έχει παρακολουθήσει σεµινάρια καλλιτεχνικής φωτογραφίας µε τον Γιάννη Στρατουδάκη, Νατάσα Καρακατσάνη, Λίλα Ζώτου και σκηνοθεσίας µε τον Αλέξανδρο Σιπσίδη. Είναι µέλος της φωτογραφικής οµάδας Fplus από το 2018. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε οµαδικές εκθέσεις (Anthropause – Momus), σε διεθνή φωτογραφικά φεστιβάλ (Photometria International Festival – Parallel Voices 2020 και 2021, Antiparos International Photo Festival – Wild Side 2021), Nida International Festival, (New Borders 2021) και σε ατοµική έκθεση µε τίτλο “…λιβάδι από ασφοδίλι…” στον χώρο του Μύλου του Παππά, Λάρισα (2019). Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό «Keep Distance” του Photopolis Agrinio Photo Festival 2021.

Βασίλης Νεμπεγλεριώτης: Χείρων
photopolis logo
λογο αρτ8
Επιμελητήριο Αιτωλοακρνανίας
ΓΑΛΑΧΙΑΣ
Scroll to Top