Πρόσκληση για υποβολή

ταινιών μικρού μήκους

Ανοιxτή πρόσκληση

Υποβολή συμμετοχών έως 31.12.2022

Ανοιxτή πρόσκληση

Υποβολή συμμετοχών έως 31.12.2022

Το Photopolis Agrinio Photo Festival, προκηρύσσει διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους.

Οροι πρόσκλησης

Η υποβολή των έργων θα διαρκέσει από 01/11/2022 έως 31/12/2022. Τα επιλεγμένα έργα θα αποτελέσουν μέρος των κεντρικών εκδηλώσεων του 5ου φεστιβάλ Photopolis και θα προβληθούν  στον Δημοτικό κινηματογράφο Αγρινίου τον Σεπτέμβριο 2023.

Από τους συμμετέχοντες ζητείται η ηλεκτρονική κατάθεση έργου/ων, ελεύθερης θεματογραφίας, στα οποία θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα κατεβάσματος, με μέγιστη διάρκεια τα είκοσι λεπτά (20′), καθώς και ένα σύντομο περιγραφικό κείμενο του έργου. Εάν η γλώσσα ομιλίας δεν είναι η ελληνική, τότε θα πρέπει επίσης να κατατεθεί το απαραίτητο αρχείο ελληνικών υποτίτλων.

  Για να συμμετέχετε συμπληρώστε την φόρμα στο τέλος της σελίδας 

ή συνδεθείτε και καταθέστε το έργο σας μέσω της πλατφόρμας FilmFreeway:

Κριτική επιτροή

Η επιλογή των έργων θα γίνει από τους Νώντα Σαρλή (σκηνοθέτη), Χριστίνα Μπαλάσκα (υπεύθυνη προγράμματος κινηματογράφου ΕΛΛΗΝΙΣ), Γιάννη Γιαπράκη και Γιώργο Κατσιπάνο (μέλη του φεστιβάλ) και θα βασίζεται στη συνάφεια της περιγραφής της ιδέας με την εκτέλεσή της.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μέχρι την 1η Απριλίου του 2023 στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ (www.photopolis.gr), στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ οι δημιουργοί των επιλεγμένων έργων θα ενημερωθούν και με e-mail.

Όροι και προϋποθέσεις

1. Τα έργα πρέπει να είναι προϊόν του συμμετέχοντος.
2. Σε περίπτωση που τα έργα απεικονίζουν πρόσωπα εν αγνοία τους ή χωρίς την έγκρισή τους, καθώς και για το γενικό οπτικοακουστικό υλικό που χρησιμοποιείται, η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον δημιουργό στον οποίο ανήκει το έργο και όχι το Φεστιβάλ Photopolis.
3. Εάν η επίσημη γλώσσα ομιλίας της ταινίας δεν είναι η ελληνική, τότε θα πρέπει επίσης να κατατεθεί το απαραίτητο αρχείο ελληνικών υποτίτλων.
4. Κάθε συμμετέχων μπορεί να δηλώσει όσες εργασίες θέλει αλλά μπορεί να επιλεγεί μόνο μία (σε περίπτωση επιλογής).
5. Τα πνευματικά δικαιώματα κάθε έργου ανήκουν στους δημιουργούς τους.

Φόρμα υποβολής ταινίας    Scroll to Top