Ο Γιώργος Δεπόλλας παρουσιάζει το έργο του

Γιώργος Δεπόλλας

Το Photopolis Agrinio Photo Festival και η φωτογραφική ομάδα «art8» έχουν την τιμή να παρουσιάσουν έναν από τους πιο σημαντικούς Έλληνες φωτογράφους και δασκάλους, τον Γιώργο Δεπόλλα, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, στις 19:00, μέσω τηλεδιάσκεψης.

To Photopolis Agrnio Photo Festival θα προβάλει μερικά από τα είδη  φωτογραφίας, με τα οποία έχει ασχοληθεί ο τιμώμενος καλλιτέχνης, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα δείγματα της καλλιτεχνικής δουλειάς του τόσο από την πρώτη περίοδο, που ανήκει στο χώρο της άμεσης φωτογραφίας, όσο και από τη δεύτερη, που ανήκει στο χώρο της σκηνοθετημένης φωτογραφίας. Ο Γιώργος Δεπόλλας Θα απαντήσει σε απορίες και ερωτήσεις, οι οποίες θα υποβληθούν από τους συμμετέχοντες στην τηλεδιάκεψη. αλλά και όσες υποβληθούν μέσω των social media.

Η τηλεδιάσκεψη θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της σελίδας του Photopolis στο facebook (https://www.facebook.com/agriniofestival/live/).

Στην τηλεδιάσκεψη θα συμμετάσχει και ο Ηρακλής Παπαϊωάννου, Επιμελητής του MOMus – Φωτογραφικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Ο Γιώργος Δεπόλλας γεννήθηκε το 1947 στην Αθήνα. Σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου και από το 1975 ασχολείται συστηματικά με την εφαρμοσμένη και την καλλιτεχνική φωτογραφία. Είναι συνιδρυτής του IMAGE STUDIO (1975), του ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (1979) και της εκδοτικής εταιρείας FOTORAMA (1983). Από το 1984 διδάσκει φωτογραφία στη Σχολή Βακαλό. Η δουλειά του έχει δημοσιευτεί και εκτεθεί επανειλημμένα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.ne;v

Γιώργος Δεπόλλας-Ασυλο

Από τη σειρά “Ασυλο”

Γιώργος Δεπόλλας-Ο Ξένος

Από τη σειρά “Ο Ξένος”

Scroll to Top