Φωτογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου

Φωτογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου

Photowalk:
"Φωτογραφικός περίπατος"

Σας καλούμε την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 σε ένα φωτογραφικό περίπατο, στους δρόμους του Αγρινίου, παρέα με τα μέλη της "art8"

Πώς οι αρχαιότητες επιδρούν στην τέχνη

Στο πλαίσιο της έκθεσης φωτογραφίας "Αρχαία θέατρα νομού ΑΙτωλοακαρνανίας στην δίνη του χρόνου, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή Συζήτηση.

nellys
Φωτο: Nelly's

Αρχαία θέατρα Αιτωλοακαρνανίας στην δίνη του χρόνου
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

13 Φωτογράφοι της φωτογραφικής ομάδας "art8" εκθέτουν την εργασία τους στις καπναποθήκες Παπαστράτου από 3 έως 5 Ιουνίου.
Επιμέλεια: Φωτεινή Παπαχατζή

Νικητές:
"Staging the real"

Ο Aaron Yeandle κατέλαβε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό "Staging the real".

Photofolios:22
Αποτελέσματα

Το Φωτογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου ανακοίνωσε τα έξι (6) επιλεγμένα portfolios που θα αποτελέσουν την έκθεση Photofolios:22 στις κεντρικές εκδηλώσεις.

Ποιοι είμαστε

Το Φωτογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου από το 2019 αποτελεί την φυσική εξέλιξη των ετήσιων φωτογραφικών εκθέσεων της φωτογραφικής ομάδας Αγρινίου με τον διακριτικό τίτλο “art8”.

Τόπος

Το φεστισβάλ πραγματοποιείται σε σημαντικούς χώρους πολιτιστικών δράσεων, όπως είναι το κτίριο της παλαιάς Λαχαναγοράς του δήμου Αγρινίου και η Γλυπτοθήκη Καπράλου.

η αίθουσα "art8" στη Λαχαναγορά

Στόχος

Το φεστιβάλ στοχεύει σε ένα ολοκληρωμένο εικαστικό δρώμενο το οποίο απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό και ειδικά στους νέους οι οποίοι διψούν για σύγχρονες καλλιτεχνικές δράσεις.

Λαχαναγορά Αγρινίου
Scroll to Top