Πρόσκληση σε PhotoWalk για όλους, για τα 10 χρόνια της art8

afisa nea date small

Το Photopolis Agrinio Photo Festival θέλοντας να τιμήσει την φωτογραφική ομάδα “art8” η οποία συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας  στην πόλη του Αγρινίου,  διοργανώνει φωτογραφικό περίπατο την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 στο Αγρίνιο, παρέα με τα μέλη της “art8”.
Στον περίπατο μπορούν να λάβουν μέρος οι πάντες, αρκεί να έχουν μαζί τους κινητό με κάμερα ή φωτογραφική μηχανή. Τα πιο έμπειρα μέλη της ομάδας θα υποστηρίξουν τεχνικά τους αρχάριους.
Οι φωτογραφίες που θα δημιουργηθούν θα αποτελέσουν υλικό για προβολή σε ειδικό event -party στο χώρο του φεστιβάλ τον Σεπτέμβριο.
Το θέμα θα είναι ελεύθερο, στόχος είναι να διερευνήσουμε τη σχέση μας με την πόλη και τους ανθρώπους, την αρχιτεκτονική, την ιστορία και τη φύση, εκφραζόμενοι μέσα από τη φωτογραφία.

t shirt
T-Shirt Photopolis

Περισσότερες οδηγίες θα δοθούν στον τόπο συγκέντρωσης, μπροστά στον σταθμό του τρένου (οδός Μαβίλη και Κωστή Παλαμά) στις 7:30 μμ, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022. Θα μας αναγνωρίσετε από τις μπλούζες με σήμα την «art8» και το «photopolis».
Οι 10 πρώτοι που θα φθάσουν στον χώρο συγκέντρωσης (και δεν είναι μέλη του εργαστηρίου μας) θα λάβουν ΔΩΡΟ από ένα T-Shirt Photopolis
!
Όσοι αγαπάτε την φωτογραφία είστε καλεσμένοι μας!
Πληροφορίες: 6977904118

Φωτογραφίες μελών art8 σχετικές με το θέμα του περιπάτου

Scroll to Top